Møter

Selv om vi ennå ikke har fått på plass et forum, ønsker vi fremdeles å være en trygg samleplass for alle norske Harry Potter fans. Fellesskap mellom likesinnede er ekstremt viktig. Det er noen å dele gledene sine med. Det er stor glede i å kunne diskutere tanker og følelser rundt omkring Harry Potter, det utvidede universet, og alt annet vi kan tenke å snakke om.

 

Derfor prøver vi her i Norske Harry Potter Fans å finne på møter, og vi prøver av og til også å organisere større arrangementer. Dette er for at vi norske Harry Potter fans kan tilbringe mer enn bare noen timer med hverandre. Tidligere har vi blant annet blitt sponset av et firma som legger til rette for bruk av spilleautomater, som var rimelig uventet, men vi takker for all støtte.

 

Hvis du ønsker å sponse møter mellom norske Harry Potter fans, eller er en fan selv, som ønsker å møte andre i nærområdet eller på landsbasis, ta kontakt med oss. Vi kan ikke alltid hjelpe, men vi kjenner til flere større nettverk, og kan nå frem der du muligens ikke kan.

 

Vi setter også pris på alle tips om grupper vi kan samarbeide med for å bygge opp enda sterkere nettverk. Vi kan dessuten også gjøre Harry Potter fans som leser vår side oppmerksom på dine møter og begivenheter.

 

Vi er et samfunn av norske Harry Potter fan, ikke bare en side – og dette samfunnet trenger at vi alle jobber sammen for at vi skal ha det mest mulig gøy – og møte mest mulig personer det er mulig å ha det gøy med.